Contact

Kontakt Oss

Ta kontakt

Send oss gjerne spørsmål eller tilbakemeldinger her. Normalt vil vi svare deg i løpet av en dag eller to. Hvis det er noe som haster, ta kontakt via Facebook.


Følg oss

Ofte stilte spørsmål

Lurer du på noe? Vi har samlet svart på de spørsmålene som flest lurer på når de tar kontakt med oss. Hvis det skulle være noe du har spørsmål om som ikke er besvart her, kan du benytte kontaktskjemaet lengre ned på siden så besvarer vi deg snarest mulig.

Hvilken aldersgrense har dere?

Mandag til torsdag: 20 års aldersgrense etter kl 21:00.
Fredag og lørdag: 23 års aldersgrense etter kl 21:00.

Lost and found?

Har du mistet noe er det bare å ta kontakt med oss i åpningstiden. Hvis du har mistet nøkler eller mobiltelefon ta kontakt på Facebook så vil en ansatt forsøke å hjelpe deg så raskt det lar seg gjøre.

Åpningstider?

Tirsdag til torsdag: fra kl 18:00 til 02:00
Fredag og lørdag: fra kl 12:00 til 02:00
Søndag: fra kl 18:00 – 02:00

Når kan jeg booke bord?

Du kan bruke vår bookingfunksjon på nett og reservere plass for kvelden. Vi reserverer bord etter kl 21:00 og vi holder bordet frem til 22:00. Ønsker du å booke bord på dagtid eller tidligere på kveld, kan du bare skrive dette inn i kommentarfeltet på reservasjonen. Har du ikke ankommet til kl 22:00 vil du miste din reserverte plass. Vi anbefaler at du oppretter dialog med oss gjennom Facebook hvis du er forsinket.

Har du flere spørsmål?

Sjekk ut FAQ – Ofte Stilte Spørsmål så har vi besvart de fleste spørsmålene vi får fra våre gjester.